text
Педрада

Про харчування дітей дошкільного віку

  • 23 березня 2017
  • 18

Найбільшу частку відповідальності за якість харчування дітей у дошкільному закладі несе його керівник

Страви у ДНЗ видають дітям одразу після приготування…, але обов’язково здійснивши перед тим бракераж готової продукції

ПРО ГОЛОВНЕ

Що враховують, розроблюючи примірне двотижневе меню в ДНЗ, як розподіляють страви, і навіщо все це?

Щоб забезпечити збалансоване харчування дітей, у навчальних закладах аналізують кількість основних інгредієнтів їжі — білків, жирів і вуглеводів — в окремих продуктах харчування та стравах, а також їх енергетичну цінність

Підписка на статті

Щоб не пропустити жодної нової статті, підпишіться на розсилку

Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Самое выгодное предложение

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!

Зареєструймо наші взаємини!

І я Вам подарую цілий світ освіти:
  • допомагатиму розв’язати робочі завдання
  • запрошуватиму на освітні заходи
  • сповіщатиму про новини

Портал «Педрада»

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Я тут вперше
Реєстрація за хвилину!