Перелiк харчових продуктiв, якi зазвичай становлять високий та низький ризик для здоров’я людей

16 квітня 2014
192
Середній бал: 5 із 5

Перелiк харчових продуктiв, якi зазвичай становлять високий та низький ризик для здоров’я людей*

Високий ризик для здоров’я

Низький ризик для здоров’я

Молоко та молочнi продукти

М’ясо та м’яснi продукти

Яйця та продукцiя, вироблена з яєць

Риба, рибнi продукти та iншi продукти моря

Кулiнарнi вироби

Кондитерськi вироби з кремом

Пресерви

Продукти дитячого харчування

Продукцiя дитячих молочних кухонь

Хлiб та хлiбобулочнi вироби

Борошно-круп’янi вироби

Цукор та кондитерськi вироби, крiм кондитерських виробiв з кремом

Овочi, баштаннi, ягоди, фрукти

Дикорослi харчовi продукти

Жировi рослиннi продукти

Напої (вода, соки, нектари, безалкогольнi напої)

Мед та продукти бджiльництва

Консерви

Харчовi продукти для спецiального дiєтичного харчування, крiм продуктiв дитячого харчування

Іншi харчовi продукти

*Розроблено вiдповiдно до .

logo