Організація харчування учнів

11 лютого 2014
88
Середній бал: 5 із 5

Зустрічайте лютневий номер журналу «Практика управління закладом освіти», на сторінках якого опубліковано корисні матеріали на тему «Організація харчування учнів», зокрема витяги з нормативно-правових документів та пам’ятки.

Зміст цього номера журналу тематично багатий. У ньому вміщено публікації щодо підвищення професійної майстерності, створення безпечних умов навчання та виховання дітей, збереження їхнього здоров’я, кадрових та господарських питань тощо.

Зокрема, до вашої уваги — нормативно-правові документи, що стосуються організації харчування учнів, пам’ятка щодо обов’язків осіб, відповідальних за організацію харчування учнів, приклад оформлення наказу про створення комісії з бракеражу продуктів харчування та продовольчої сировини. Принагідно подано статтю про профілактику залізодефіцитних станів у дітей шляхом організації раціонального харчування.

Детально описано порядок проведення спеціального розслідування нещасного випадку. Також роз’яснено особливості присвоєння педагогічних звань та оплати праці вчителя, який викладає кілька навчальних предметів і має різні педагогічні звання.

Як і завжди, подано моніторинг нових нормативно-правових актів та роз’яснення експертів, які цього разу стосуються тривалості робочого часу вчителів та надання методичних днів, оплати праці педагогічних працівників, установлення їм доплат і надбавок.

Усе це та багато іншої корисної та цікавої інформації — на сторінках лютневого номера журналу «Практика управління закладом освіти».

logo