Пирогово запрошує на вареники та борщ

30 червня 2012 24
На «Співочому полі» широко будуть представлені традиційні страви: біля 10 видів борщу, 15 видів вареників з різноманітною начинкою, млинці, гречаники ― «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картопля фарширована м’ясом.

Національний музей народної архітектури та побуту України запрошує киян та гостей міста на «Свято українських страв», яке відбудеться 30 червня ― 1 липня 2012 р. з 12.00 до 17.00 години на «Співочому полі» музею.

Як анонсували організатори, у програмі передбачені такі заходи:

― на «Співочому полі» широко будуть представлені традиційні страви: біля 10 видів борщу, 15 видів вареників з різноманітною начинкою, млинці, гречаники ― «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картопля фарширована м’ясом тощо;

― корчма «Ярівці», ресторан «Тарас Бульба» і інші ресторани запропонують широкий асортимент української традиційної кухні. Ви зможете познайомитися з технологією приготування забутих страв, напоїв, наливок та записати втрачені рецепти.

― на святі виступатимуть кращі аматорські фольклорні колективи України. Ви зможете взяти участь у різноманітних конкурсах: «Хто перший з’їсть борщ», «Хто швидше зліпить вареник», «Хто перший з’їсть вареники», «Відібрати потрібний набір овочів для борщу і їх нарізати». «Які страви готуються на Різдво?», «Які продукти кладуться на освячення у Великодній кошик?» «Назвати обов’язкові поминальні страви».



Підписка на новини

Підпишіться на розсилку, аби не пропустити жодної важливої та цікавої новини. Це БЕЗПЛАТНО. Ми триматимемо вас у курсі всіх освітніх подій

Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь

Інтернет-магазин

Самое выгодное предложение

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Живе спілкування з редакцією

Книжкова полиця

«Складаємо наказ: 5 хвилин і готово» від журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Електронна книга «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

для передплатників е-журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Читати книгу

Розсилка



© Цифрове видавництво MCFR, 2017. Усі права захищено

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів порталу, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції порталу


  • Ми в соцмережах