Технологія приготування страв

6 вересня 2016
3091
Середній бал: 5 із 5

Вересневий номер журналу «Медична сестра дошкільного закладу» є тематичним. Його темою обрано технологію приготування страв у дошкільному навчальному закладі

Новий навчальний рік у медичних сестер і кухарів дошкільного навчального закладу розпочався зі складання меню для дітей на осінній період. Аби зробити харчування дітей максимально корисним, одних лише сезонних овочів замало — їх ще потрібно приготувати так, аби всі вітаміни збереглися. Так, правильна технологія приготування страви — запорука її корисності для організму дитини.

Пропонуємо до вашої уваги унікальний матеріал про сучасне технологічне обладнання харчоблоку дошкільного навчального закладу з високим ступенем автоматизації і можливістю програмування. Дізнайтеся, як за його допомогою ваші колеги удосконалили технологію приготування страв для дошкільників.

Упевнені, що актуальною для вас буде публікація про те, як заохотити дитину поїсти, не змінюючи компонентів страв, а зробивши їх значно апетитнішими завдяки незвичайній формі нарізання.

Не лишилися поза увагою і ваші запитання, зокрема щодо використання вторинного бульйону, квашення капусти в дошкільному закладі, а також її термічної обробки після 1 березня.

Зрештою, пропонуємо поповнити вашу папку з інструкціями — для цього подаємо у вересневому номері

  • посадову інструкцію сестри медичної з дієтичного харчування
  • інструкцію з охорони праці під час роботи на харчоблоці з використанням електроплит та іншого електрообладнання.

У попередньому номері журналу — Гурткова робота

logo