Жовтневий випуск журналу «Медична сестра дошкільного закладу» містить низку статей, які стануть у пригоді під час санітарно-просвітницької роботи з батьками вихованців дошкільного навчального закладу
Із приходом осені у дошкільному закладі в меню дітей саме час додати трохи сезонних барв. Тож пропонуємо ознайомитися з досвідом колег про введення в раціон дітей страв з такого корисного овоча, як гарбуз.
Аби запобігти виникненню сезонних застуд у дітей, рекомендуємо приділити увагу роботі з батьками вихованців. Адже озброївши їх потрібними знаннями та заручившись їхньою підтримкою, ви разом зможете протистояти осіннім недугам.
Статті, які стануть у пригоді під час проведення санітарно-просвітницької роботи з батьками, читайте в десятому номері журналу «Медична сестра дошкільного закладу».
У попередньому випуску — Технологія приготування страв.