text
Педрада

Які кваліфікаційні критерії установлювати при закупівлі продуктів харчування

  • 28 липня 2017
  • 358

Запитання

Які кваліфікаційні критерії до учасників установлювати в тендерній документації при закупівлі продуктів харчування для школи?

Відповідь

Кожен продукт харчування має свою специфіку.

Молоко, чи то м’ясо, чи то масло — кожен товар має різні умови зберігання, поставки, опис технічних характеристик. Від цього й залежать кваліфікаційні критерії, які встановлює замовник у тендерній документації, щоб забезпечити належну поставку.

Замовник вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям.

(ч. 1 ст. 16 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VІІІ).

У тендерній документації визначають один або декілька кваліфікаційних критеріїв. Зокрема, установлюють вимогу підтвердити наявність:

Про це йдеться у частині другій ст. 16 Закону про публічні закупівлі.

Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Самое выгодное предложение

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль

Зареєструймо наші взаємини!

І я Вам подарую цілий світ освіти:
  • допомагатиму розв’язати робочі завдання
  • запрошуватиму на освітні заходи
  • сповіщатиму про новини

Портал «Педрада»

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
Реєстрація за хвилину!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль