text
Педрада

Які технічні вимоги встановлювати щодо КАБАЧКІВ під час закупівель

  • 28 липня 2017
  • 138

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо кабачків як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги, керуються ДСТУ 318-91 «Кабачки свіжі. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Кабачки:

— плоди мають бути:

  • непошкодженими
  • з плодоніжкою (вона може бути злегка пошкодженою)
  • високоякісними (не допускається продукція з ознаками гниття і псування)
  • чистими
  • свіжими на вигляд
  • твердими
  • без порожнин, тріщин
  • відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння
  • практично без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень
  • з нормальною вологістю поверхні
  • без стороннього запаху і присмаку.

Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Самое выгодное предложение

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль

Зареєструймо наші взаємини!

І я Вам подарую цілий світ освіти:
  • допомагатиму розв’язати робочі завдання
  • запрошуватиму на освітні заходи
  • сповіщатиму про новини

Портал «Педрада»

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
Реєстрація за хвилину!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль