text
Педрада

Які технічні вимоги встановлювати щодо БАКЛАЖАНІВ під час закупівель

  • 28 липня 2017
  • 27

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо баклажанів як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до баклажан, керуються ГОСТ 13907-86 «Баклажаны свежие. Технические условия» або ТУ виробника певного виду товару.

Баклажани

— плоди мають бути:

  • без пошкоджень
  • високоякісними (не допускаються підгнилі та зіпсовані)
  • чистими
  • свіжими на вигляд
  • практично без комах-шкідників і слідів від їхніх пошкоджень.

Допускають:

  • незначні дефекти форми
  • невелику зміну забарвлення плоду біля основи
  • незначні механічні пошкодження і зарубцьовані тріщини за умови, що вони не перевищують 3 см2.
Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Самое выгодное предложение

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль

Зареєструймо наші взаємини!

І я Вам подарую цілий світ освіти:
  • допомагатиму розв’язати робочі завдання
  • запрошуватиму на освітні заходи
  • сповіщатиму про новини
Портал «Педрада»

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
Реєстрація за хвилину!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль