Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕРЦЮ під час закупівель

28 липня 2017
113
Середній бал: 5 із 5

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо перцю як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до перцю, керуються ГОСТ 13908-68 «Перец сладкий свежий. Технические условия» або ТУ виробника певного виду товару.

Перець

— плоди мають бути:

  • непошкодженими
  • високоякісними
  • чистими
  • свіжими на вигляд
  • практично без шкідників і слідів від їхніх пошкоджень
  • повністю сформованими
  • без пошкоджень морозами
  • без сонячних опіків
  • із зарубцьованими місцями пошкоджень
  • з нормальною вологістю поверхні
  • без стороннього запаху і/або присмаку.