Які технічні вимоги встановлювати щодо КРОПУ під час закупівель

28 липня 2017
97
Середній бал: 5 із 5

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо кропу як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до кропу, керуються РСТ УССР 304-89 «Укроп свежий. Технические условия».

Кріп свіжий

— для рослин кропу молодого столового діють такі вимоги:

  • з черешками або без них
  • здорові
  • незабруднені
  • довжина від шийки корінця до верхівки листків не більше 250 мм.

Допускають:

  • наявність рослин у партії
  • з жовтими листками

<5%

  • великих розмірів

<10%

  • з нерозкритими квітковими зонтиками
  • із нездерев’янілими стеблами
  • з легким в’яленням листків
  • масова частка мінеральних і сторонніх домішок 

<1%