Які технічні вимоги встановлювати щодо ПЕТРУШКИ під час закупівель

28 липня 2017
454
Середній бал: 5 із 5

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо петрушки як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до петрушки, керуються ДСТУ 6010:2008 «Петрушка молода, свіжа. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Петрушка зелена:

  • зелень петрушки має складатися з розетки свіжих, молодих, зелених, непошкоджених шкідниками і хворобами листків
  • довжина основної маси листя не обмежується.