text
Педрада

Які технічні вимоги встановлювати щодо РЕДИСКИ під час закупівель

  • 28 липня 2017
  • 16

Запитання

Які технічні вимоги встановлювати у тендерній документації щодо редиски як предмета закупівлі для школи?

Відповідь

Задля забезпечення харчуванням учнів навчальні заклади (органи управління освітою) здійснюють закупівлю сільськогосподарських продуктів.

Установлюючи технічні вимоги до редиски, керуються ДСТУ 6009:2008 «Редиска свіжа. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

Редиска

— мінімальні вимоги до якості:

  • непошкоджена (окрім обрізної продукції)
  • високоякісна (не допустимо зіпсовану та гнилу)
  • чиста
  • коренеплоди тверді й без тріщин
  • практично без шкідників та слідів від їхніх пошкоджень
  • нездерев’яніла
  • без надлишку зовнішньої вологості
  • без сторонніх запаху та присмаку.

Якщо редиску постачають у пучках — листки мають бути свіжими, здоровими й зеленими.

Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Самое выгодное предложение

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль

Зареєструймо наші взаємини!

І я Вам подарую цілий світ освіти:
  • допомагатиму розв’язати робочі завдання
  • запрошуватиму на освітні заходи
  • сповіщатиму про новини
Портал «Педрада»

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
Реєстрація за хвилину!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль